Update: 23-01-05

Nieuws > Releases > Twilight Creations

Twilight Creations

Website


Midevil Auteur: Breitenstein  

release: aug 2005

Dit bordspel voor 2-6 spelers is gebaseerd op het spelsysteem van de Zombiereeks. De zombies zijn nu vervangen door een horde skeletten. De spelers spelen gebeurteniskaarten uit en leggen de gebiedstegels neer waarmee het speelveld wordt gecreŽerd. Met de kaarten kun je jezelf versterken of je medespelers in de problemen brengen. Een beurt bestaat uit het plaatsen van een tegel, het trekken van kaarten, bewegen en vechten en het verplaatsen van skeletten.

Award Show  

release: juni 2005

Dit kaartspel "simuleert" de wondere wereld van het spelontwerp. Het is de bedoeling om zelf een spellenprijs te winnen en ondertussen de concurrentie dwars te zitten.

Hidden Conflict  

release: mei 2005

Een bordspel voor 2-6 spelers. Het spelmateriaal bestaat uit 240 tegels, die allerlei monsters vertegenwoordigen. De spelers gebruiken deze tegels om hun legers op te bouwen en elkaar te bevechten.

All Wound Up! Auteur: Breitenstein 

release: okt 2004

In dit racespel voor 2-4 spelers bestuurt iedere speler een opwindbare zombie, die je op behendige wijze door een kerkhof moet loodsen. Aan het begin van elke ronde ontvangt iedere speler tien opdrachtkaarten. In een aantal stappen moeten ze kaarten uitwisselen met de medespelers, om uiteindelijk een sterke set met de gewenste acties over te houden. De startspeler kiest een bepaalde actie en speelt alle kaarten van die actie uit, eventueel aangevuld met jokers. Zijn medespelers doen hetzelfde. De speler die de meeste kaarten heeft gespeeld, mag de actie uitvoeren. Voorbeelden van acties: jouw zombie van richting veranderen, de richting van een vijandelijke zombie veranderen of jouw zombie 1-4 keer opwinden en laten bewegen. De beweging van de zombies is vaak onvoorspelbaar, zodat ze regelmatig in een open graf donderen of tegen een mausoleum knallen. Uiteindelijk wint degene die zijn zombie als eerste uit het kerkhof weet te krijgen. Dit is uiteraard geen diepzinnige kost, maar het spel is wel vreselijk leuk en bovendien mooi uitgevoerd.

Zombies 4: The End  

release: voorjaar 2004

Een nieuw spel in de Zombies-serie. De spelers verzamelen zoveel mogelijk pagina's uit het boek der ondoden, proberen de veilige blokhut te bereiken, om daar een ritueel te voltooien om de zombies te vernietigen. Ondertussen worden ze bedreigd door een horde ondode honden. Het spel bevat 30 bordtegels, 50 actiekaarten, zes speelfiguren, 100 plastic zombiehonden en fiches.

When Darkness Comes  

release: voorjaar 2004

When Darkness Comes: this is not happening is een expansieset voor het spel When Darkness Comes. De set bevat nieuwe scenario's en spelmateriaal.

The Haunting House  

release: voorjaar 2004

Een bordspel voor 2-6 spelers. De spelers racen door een spookhuis dat uit losse tegels bestaat. Soms bepaal je zelf de route, in andere gevallen doen je medespelers dat. Om het lastiger te maken, worden de tegels regelmatig gedraaid.

Zombies 3.5: Not dead yet  

release: okt 2003

Een nieuwe expansieset voor het bordspel Zombies, met 50 nieuwe gebeurteniskaartjes en nieuwe regels voor deze kaartjes.

Dante's Inferno  

release: mei 2003

Een bordspel met 81 losse tegels, een lading fiches en twee dobbelstenen. Het is blijkbaar de bedoeling om de zieltjes van zondaars te redden, je medespelers daarbij te hinderen en uiteindelijk de grote boze duivel te verslaan.

Zombies 3: Mall Walkers  

release: maart 2003

Een nieuwe expansieset voor het bordspel Zombies.

Zombie Corps(e)  

release: aug 2002

Een militair georiŽnteerde expansieset voor het bordspel Zombies. De set bevat 15 nieuwe bordstukken (barakken, geheim laboratorium etc.), 30 gebeurteniskaartjes, nieuwe regels en 6 "glow in the dark" Zombies.

Bag O' Zombies  

release: aug 2002

100 "glow in the dark" miniatuurtjes voor het bordspel Zombies.

Zombies  

release: najaar 2001

Een bordspel voor 2 tot 6 spelers. Je moet zien te ontkomen aan een groeiend leger ondoden, waarbij je je vrienden als levend schild mag gebruiken. De spelers spelen gebeurteniskaarten uit en leggen de gebiedstegels neer waarmee de verdoemde stad wordt gecreŽerd. Met de kaarten kun je jezelf versterken of je medespelers in de problemen brengen. Een spelbeurt bestaat uit het plaatsen van een tegel, het trekken van kaarten, dobbelen voor beweging en vechten en het verplaatsen van zombies. Vechtend zoek je een weg door straten vol zombies en probeer je een helikopter landplaats aan de rand van de stad te bereiken. Je kunt het spel ook winnen door 25 zombies te verslaan.


Nieuws > Releases > Twilight Creations


Top